Meny

Skräddarsy ditt eget event

Få tillgång till hela vårt utbud av lokaler, produkter och tjänster där du kan välja och vraka på egen hand.

 

Biografen som mötesplats

Våra biografer är naturliga mötesplatser dit dina gäster går privat för att ha en trevlig kväll. De känner med andra ord redan till våra lokaler och biomagin bidrar till att skapa förväntan till ditt möte. Med centrala lägen i 16 av Sveriges största städer har du stor valfrihet och det är smidigt att skapa en roadshow med samma upplägg i varje stad.

 

Bästa presentationstekniken

Med stora bild- och ljudupplevelser får ditt budskap stort genomslag på bio. Använd denna möjlighet för att förvandla ditt möte till en upplevelse.

 

Stor variation

Oavsett om du letar efter en mindre eller större möteslokal så hittar du alltid något hos oss. Vi har biosalonger med plats för 21 till 752 gäster. Det blir därför lätt att skräddarsy ditt eget evenemang.

 

Mat & dryck

Vi samarbetar med lokala cateringleverantörer i hela landet och har tagit fram gott utbud av mat och dryck som vi serverar i hela landet. Vi kan även ta fram menyer anpassade efter dina önskemål.

 

Produkter & tjänster

Vi har ett stor utbud av produkter och tjänster för ditt möte. Vi hjälper dig genom hela processen från planeringsfasen till uppföljningen efter eventet. Vi erbjuder tjänster såsom eventinbjudningssystem med deltagarhantering och avprickning till enkäter för att fråga deltagarna vad de tyckte efter mötet.

Prisuppskattning

Fyll i vår bokningsförfrågan och få en prisbild direkt.

Få våra populära nyhetsbrev!

Varannan vecka skickar vi nyheter om kommande biofilmer, heta mötestips och information om exklusiva live-sändningar.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få inspiration till ditt nästa möte eller event.

Skicka anmälan

Boka en biografvisning

Gå på en visning av biografen med vår mötesvärd som ger tips och idéer inför just ditt möte eller event. Få insikt om hur tidigare arrangemang har genomförts och vilka möjligheter som erbjuds på just din biograf. Fyll i dina uppgifter och skicka in en förfrågan så återkommer vi till dig för att boka en tid.

Skicka

Inspireras av andra

SF Bio & SF Media

Vår exklusiva filmkväll

Invigning av biografen för företagskunder

Mer om detta

Eventum

Stora upplevelsedagen på Rigoletto

En inspirationsdag som deltagarna minns länge

Mer om detta