Meny

David Attenborough - A Life on our Planet

Se David Attenborough egen livsberättelse - den kända naturjournalisten som tillsammans med BBC skapat några av vår tids mest hyllade naturdokumentärer, såsom Planet Earth, berättar om sitt liv och hans syn på mänsklighetens inverkan på naturen samtidigt ger han ett budskap om hopp för kommande generationer.

Det finns en man som har sett mer av världens natur än någon annan. Den här unika dokumentärfilmen är hans vittnesmål. Under sina 93 levnadsår har David Attenborough besökt jordens alla kontinenter, han har utforskat dess vildmarker och dokumenterat den levande världen i all dess rikedom. Nu, för första gången, ser han tillbaka på de avgörande ögonblicken i sitt liv som naturutforskare, liksom på den förödande utvecklingen han har bevittnat under sin karriär. Den ärliga, avslöjande och angelägna filmen "David Attenborough: A Life on Our Planet" är ett personligt vittnesmål om mänsklighetens inverkan på naturen, och samtidigt ett budskap om hopp för kommande generationer.

Filmen är uppdelad i två delar: Del 1: Dokumentären David Attenborough: A life on our planet, 1 timme och 30 minuter. Del 2: Live/inspelad Q&A med Sir David Attenborough som intervjuas av Michael Palin direkt från Royal Albert Hall, ca 40 minuter.

  • Biopremiär:2020-09-28
  • Förhandsvisning:Ej tillgänglig
  • Genre:Drama, Dokumentär
  • Skådespelare:David Attenborough