Meny

Få tips från eventfixarna!

Galapremiärer, filmfestivaler och prisutdelningar hålls titt som tätt på våra biografer. Häng med och få en inblick i hur större event planeras och genomförs, få tips och idéer om hur du kan skapa galastämning på ditt nästa event från personerna bakom Guldbaggegalan.

Det nya året rivstartar med stora filmgalor och prisutdelningar. Först ut var Sveriges största filmfest Guldbaggegalan och vi har pratat med projektledarna. Vad har de för tips på hur man arrangerar ett lyckat event? Och hur du skapa guldkant på ditt event på bio?

Tips galastämning

10 tips för ett lyckat galaevent

Jan Göransson, presschef på Svenska Filminstitutet, är en av personerna som sett till att Guldbaggegalan är en stor succé. Här är hans bästa tips för ett lyckat galaevent.

Läs mer

Välkomna dina gäster

Välkomna dina gäster

Skapa en exklusiv galastämning genom att rulla ut röda mattan och hälsa dina gäster välkomna med biografvärd i cape och hög hatt.

Hälsa välkommen

Musik

Musik

Skapa ett tema och förstärk det med filmmusik.

Få eventtips

Mingel

Mingel

Det är under minglet som de stora fördelarna med möten och event gör sig påminda.

Se mer

Mat och dryck

Mat & Dryck

Gång på gång rankas förtäringen som viktigast av mötesdeltagare.

Få eventtips

Inbjudningar

Så fixar du bästa inbjudan

Ska ni få folk att komma till ditt event krävs en bra inbjudan. Några som har svart bälte i detta är de ansvariga bakom Guldbaggegalan, som varje år lockar filmbranschens höjdare. Här är projektledare...

Läs mer

Galastämning

Skapa galastämning till ditt event

Alla kan skapa ett event – men det krävs lite extra för att göra det riktigt bra. Det vet Jan Göransson, han är personen som gjort Guldbaggegalan till en av Sveriges mest lyckade fester. Här är hans b...

Läs mer