Meny

Biofilmer

Till ditt event kan du alltid bjuda dina gäster på en filmvisning.

På biorepertoaren

På Filmstaden har vi ungefär 250 biopremiärer per år. Det är ett stort utbud av varierande filmer som gör att du lättare kan hitta en film som passar just din målgrupp och ditt event. Vi har något för alla, från Oscarsbelönade draman och omtalade komedier till gripande biografier och heta actionfilmer. Om du behöver hjälp att välja film är du välkommen att höra av dig till oss så vägleder vi dig.

 

Exklusiva förhandsvisningar

Du kan självklart visa alla filmer som går på biorepertoaren men visste du att du även kan välja att visa filmer exklusivt före biopremiären? Utbudet av dessa exklusiva filmevent är begränsat och filmerna väljs ut med stor omtanke tillsammans med filmbolag. Så passa på att bjuda dina gäster på ett alldeles speciellt event som andas galapremiär.

Det här ingår i ett filmevent

  • Filmvisning av en bioaktuell film
  • Lokalhyra och presentation i biosalongen på max 30 min
  • Middag – Wraps och läsk eller mineralvatten
  • Biosnacks – Klassikermeny med en liten popcorn och läsk
  • Cateringtransport samt serveringspersonal
  • Gratis eventinbjudan med filmmall   
  • Biobiljetter debiteras för samtliga platser i salongen.
35 050 kr 350,50 kr per person för 100 gäster

Det här är ett prisförslag utifrån de produkter våra kunder oftast väljer.

Givetvis kan du själv välja mellan olika matalternativ, biosnacks, branding och eventinbjudningar för att skräddarsy ditt event.

Börja med att fylla dessa val och gå vidare till vårt bokningsformulär för att få en prisuppskattning för just ditt filmevent.

Kommande filmer

Alla kommande filmer

Få en överblick över alla kommande filmer som du kan boka till ditt filmevent.

Till filmerna

Fördjupade relationer med bio

Tydligt Tema

Filmer är ögonöppnare. De har förmågan att ställa gamla sanningar i nytt ljus. Ibland är de bränslet som behövs för att vi ska öppna upp oss för nya åsikter. Eller inspirera till att tänka nya tankar...

Filmer som engagerar

Förhandsvisningsfilmer

Förhandsvisa filmer

Skäm bort dina kunder och bjud på ett exklusivt filmevent där ni får förhandsvisa en film innan biopremiär! Se vilka filmer du kan visa före premiär.

Till filmerna

Genre

Genre

Film är till för att upplevas. Vilken känsla vill du skapa under ditt event? Föreställ dig din målgrupp och anpassa ditt filmval efter genre.

Till filmerna

Filmer på bio

Filmer på bio

Du kan även visa gamla filmer som redan har haft biopremiär. Hör av dig till oss ifall du vill boka någon av dessa eller någon annan film så kollar vi om den fortfarande finns tillgänglig.

Till filmerna

Se även

Filmevent

Filmevent

Våra filmevent erbjuder en unik möjlighet att kommunicera ditt budskap till kunder samtidigt som ni bjuder på en trevlig filmupplevelse.

Läs mer om filmevent