Meny

Konferens Göteborg

Behöver du hålla en konferens centralt i Göteborg? Välj bland våra konferensanläggningar i Göteborg och boka en biosalong i någon av Filmstadens biografer.  Nyttja social distansering på bästa sätt genom att streama en konferens i Göteborg och gör den extra inspirerande. 

Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda? Hör av dig!

Skicka bokningsförfrågan

            Kontakta Filmstaden

 

Håll en fulländad konferens i Göteborg

På våra biosalonger kan du hålla en konferens under en eller flera dagar. Vi erbjuder den bästa tekniken för att göra dina presentationer och föreläsningar inspirerande och spännande. 

Du kan välja att boka konferens i Göteborg centralt på några av våra biografer som vi gör om till  konferensanläggningar. 

  • Boka en halvdagskonferens under en eftermiddag eller förmiddag
  • Boka en heldagskonferens från morgon till kväll under en eller flera dagar

I våra biosalonger sitter deltagarna skönt tillrätta i mjuka och rymliga fåtöljer med blickarna riktade mot scenen. Bioduken blir perfekt för en storslagen, tydlig presentation och bra kommunikationsmöjligheter. Tillsammans kan ni sedan skapa bra idéer inför framtiden. 

Tre konferensanläggningar i Göteborg

I Göteborg kan du välja att hålla konferens på tre olika biografer:

  • Filmstaden Bergakungen
  • Filmstaden Biopalatset
  • Biograf Göta

För heldagskonferenser med många deltagare rekommenderas Bergakungens biograf med många mingelmöjligheter och stora ytor. 

Skapa en personlig atmosfär

Ska du hålla intervjuer med gäster eller behövs det någon speciell dekor till din konferens? Här på våra konferensanläggningar i Göteborg är scenen och salongerna din sfär under bokad tid. Vi hjälper dig gärna med tips och råd. Eftersom vi samarbetar med många leverantörer inom olika spektrum kan du även boka mat och dryck, inbjudningar, branding och mer. 

Kontakta oss på Filmstaden eller boka direkt via vår hemsida!

Digitala konferenser i Göteborg

Håll din presentation på en av våra biografer i Göteborg och livesänd till andra biografer i Skandinavien och till deltagare via länk för att minska resandet.

Våra biografer i Göteborg

Filmstaden Bergakungen är den största och lämpar sig bra för större filmevent såväl som heldagskonferenser och kongresser. De stora mingelytorna gör sig bra för mässor med utställare och med de många biosalongerna fungerar perfekt för parallella föreläsningar.

Om du istället är ute efter att hålla ett mindre möte centralt i stan finns både Filmstaden Biopalatset och kulturbiografen Göta.

Lokaler i Konferens Göteborg

Filmstaden Bergakungen

Drömmer du om en plats där ditt event förvandlas till ett evenemang utöver det vanliga? På Filmstaden Bergakungen har du enastående möjligheter att skapa inspirerande möten och uppskattade event. Hela 14 biosalon...

Välj

Filmstaden Biopalatset

Precis intill Kungstorget hittar du denna centralt belägna biograf med toppmodern presentationsteknik. Biografen har tio salonger med 78 till 293 platser och här kan du mingla med 130 gäster i foajén.&n...

Välj

Biograf Göta

Den nyligen renoverade biografen Göta ligger precis intill Götaplatsen mitt i Göteborgs kulturdistrikt. Med fyra biosalonger och en charmig foajé kan du här hålla korta frukostmöten, seminarium och föreläsningar....

Välj