Meny

Konferens i Jönköping

En biograf ger dig och konferensdeltagarna den perfekta kombinationen av trevlig miljö, funktionell utrustning och bra akustik. Komforten i fåtöljerna varvat med den stora filmduken gör att presentationer och dialoger blir mer spännande och givande. Du kan även beställa mat och dryck och mingla under pauserna i våra mingelytor.

Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda? Hör av dig! 

Skicka bokningsförfrågan                     Kontakta Filmstaden

 

 

Välj din konferenslokal i Jönköping

På Filmstaden i Jönköping kan du välja mellan sju olika biosalonger för att låta ditt budskap nå fram på rätt sätt. Den största rymmer 260 platser medan den minsta tar emot 76 gäster. Streama live till flera av salongerna från egen studio och kör konferensen på distans eller håll en fysisk konferens i härlig miljö. I foajén kan ni sedan mingla medan ni äter snittar och dricker goda drycker. Låt våra biosalonger bli dina idealiska konferensanläggningar i Jönköping!

Skräddarsy din konferens med vår hjälp

Alla salonger har mjuka, sköna fåtöljer för deltagarna att sjunka ner i medan de har fin sikt över filmduken. Du kan även inrätta en “scen” med ett par fåtöljer, ett presentationsbord samt annan utrustning för att fördjupa intrycket av proffsig presentation. Vi kan ge dig tips på produktplacering både i salongerna och i foajén. Behöver du hjälp av en mötesexpert för att presentationsteknik, miljö och stämning ska bli så tilltalande för deltagarna som möjligt? Låt en av våra mötesexperter guida dig vidare. 

TIPS! Vill du göra konferensen lite extra inbjudande? Rulla ut röda mattan för att välkomna alla deltagare innan de sätter sig tillrätta inför en hel förmiddag, eftermiddag eller heldagskonferens. 

Gör konferensen till ett hedervärt minne

I en av våra konferensanläggningar blir upplevelsen oförglömlig. Här kan ni tillsammans kläcka geniala idéer, sammanstråla och bygga framtiden gemensamt. Kom ut mer sammansvetsade än någonsin. Filmstaden i Jönköping är det självklara valet för företagets konferens.  

 

Lokaler i Konferens i Jönköping

Filmstaden Jönköping

En biograf ger dig och konferensdeltagarna den perfekta kombinationen av trevlig miljö, funktionell utrustning och bra akustik. Komforten i fåtöljerna varvat med den stora filmduken gör att presentat...

Välj