Meny

Konferens Malmö

Hyr din alldeles egna biograf centralt i Malmö och håll konferenser med bästa teknikutrustning i gemytlig miljö. Köp ett färdigt mötespaket och ta hjälp av våra mötesexperter. Du kan hålla konferens på våra konferensanläggningar i de tre biograferna i Malmö – fysiskt eller digitalt. 

Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda? Hör av dig!          

Skicka bokningsförfrågan

                       

Kontakta Filmstaden

 

Konferensanläggningar i Malmö för alla företag

I våra biografer har du alla möjligheter att hålla intressanta och inspirerande konferenser för just ditt företag. En biosalong är en perfekt mötesplats där fåtöljerna är sköna och filmduken av förträfflig storlek för en presentation. I Malmö kan du hålla konferens centralt i någon av våra tre biografer. 

  • Filmstaden Royal
  • Filmstaden Storgatan
  • Filmstaden Entré 

Royal är vår största biograf  och kan ta emot strax under 500 gäster. Storgatans biograf är lämplig för mingel i den avskilda foajén och Entré passar bra för mindre konferenser. 

Vår teknik

Med digitaliseringen har även presentationstekniken utvecklats. När du håller presentation under konferensen i Malmö kan du välja olika tillbehör för att förenkla och förbättra – såsom LogiTech Spotlight och Catch Box. Båda är anpassade för att interagera med deltagarna och ge en tydligare och intressantare presentation.

Digitala konferenser i Malmö

Vill du hålla en konferens i Malmö för dina deltagare på distans går det att sända live från en av våra biosalonger till andra biosalonger i Sverige. Vi har den mest uppdaterade och användarvänliga utrustning för digitala konferenser. Sänd live från din egen studio ut till deltagare i en eller flera biografer, eller stå som värd i en biosalong och streama ut till digitala plattformar. 

Mat och dryck till konferensen i Malmö?

Ingen konferens är komplett utan god mat och dryck till alla deltagare. När du bokar en konferens centralt i Malmö kan du samtidigt begära anpassad mat och dryck för att gästerna ska få extra energi och känna sig tillfreds hela konferensen. Du kan även beställa dekor och annan utrustning för den fulländade konferensen i Malmö. Våra mötesexperter kan hjälpa dig skräddarsy din konferens relaterad till ämnet och företag.

 

Kontakta oss så berättar vi mer! 

Lokaler i Konferens Malmö

Filmstaden Storgatan

Mellan Gustav Adolfs Torg och Triangeltorget hittar du denna populära biograf med åtta salonger. Här kan du hålla möten såväl dag- som kvällstid och njuta av en egen mingelyta för upp till 135 gäster me...

Välj

Biograf Royal

Mitt i Malmö city, intill Gustav Adolfs Torg, hittar du denna singelbiograf från 1960-talet. Med toppmodern presentationsteknik kan du hålla föredrag på en stor bioduk inför 498 personer. Här förvandlas...

Välj

Filmstaden Entré

Har du gäster som vallfärdar från många olika håll? Då är Filmstaden Entré din perfekta mötesplats. Bara några steg från Malmö centralstation och med gratis parkering kan dina gäster anlända smidigt till ditt möt...

Välj