Meny

Biograf Rigoletto

Sveriges främsta premiärbiograf

På Rigoletto hålls alla stora galapremiärer med filmstjärnor på plats. Mitt på Kungsgatan rullar vi ut röda mattan och här kan du hälsa dina gäster välkomna till ett mycket speciellt event. I Sveriges största biosalong med 752 platser har du möjlighet att hålla moderna möten och event i världsklass. Biograffoajén upptas av stora mingelytor på två plan.

På övervåningen har vi en VIP-avdelning med bar och lounge och tillhörande balkong med plats för 187 gäster. En perfekt plats att mingla med dina utvalda gäster och bjuda på en exklusiv filmupplevelse. Njut av de sköna lädersätena och det extra benutrymmet.

På nedre plan finns även tre biosalonger som är perfekta för lite mindre möten och kick-offer.

I anslutning till biografen ligger Bistro Rigoletto, en restaurang med franskinspirerad meny. Här kan du boka en sittande lunch eller middag för upp till 100 personer.

 • Branding

  Marknadsföring i biografen
 • Presentation

  På stor bioduk i salongen
 • Mässa

  Produktplacering i foajén
 • VIP Salong

  Finns exklusiv VIP salong

Fakta om våra salonger

Salong Antal platser 3D Wifi Fast internetupp.
Salong 1 752 Ja Ja Ja
Salong 2 63 - Ja Ja
Salong 3 63 Ja Ja Ja
Salong 4 55 - Ja Ja

Inspireras av andra

Eventum

Stora upplevelsedagen på Rigoletto

En inspirationsdag som deltagarna minns länge

Mer om detta

Boka en biografvisning

Gå på en visning av biografen med vår mötesvärd som ger tips och idéer inför just ditt möte eller event. Få insikt om hur tidigare arrangemang har genomförts och vilka möjligheter som erbjuds på just din biograf. Fyll i dina uppgifter och skicka in en förfrågan så återkommer vi till dig för att boka en tid.

Skicka