Meny

Biograf Skandia

Kulturhistorisk biograf

Som stans främsta singelbiograf har du alltid hela biografen till ditt förfogande vilket gör den perfekt för exklusiva tillställningar. Skapa en galaentré med röd matta och mässingstolpar från Drottninggatan. I den övre foajén finns gott om plats för mingel och mat för upp till 450 personer. I den undre foajén, som omsluter biosalongen, går det att ställa upp bord med mat och dryck för ytterligare gäster och du kan även ha utställare. Biografsalongen har platser för 471 gäster på parketten och ytterligare 61 stycken på balkongen.

På Skandia kan du hålla allt ifrån bolagsstämmor och presskonferenser till kundevent och heldagsseminarier.

Lite historia

Biografen Skandia ritades och formgavs av världsberömde arkitekten Gunnar Asplund och invigdes 1923. Den klassiska utsmyckningen finns fortfarande bevarad och i biosalongen upplever du den festliga utomhusmiljön som kännetecknar denna atmosfärbiograf.

  • Presentation

    På stor bioduk i salongen
  • Mässa

    Produktplacering i foajén

Fakta om våra salonger

Salong Antal platser 3D Wifi Fast internetupp.
Salong 1 532 Ja Ja Ja

Boka en biografvisning

Gå på en visning av biografen med vår mötesvärd som ger tips och idéer inför just ditt möte eller event. Få insikt om hur tidigare arrangemang har genomförts och vilka möjligheter som erbjuds på just din biograf. Fyll i dina uppgifter och skicka in en förfrågan så återkommer vi till dig för att boka en tid.

Skicka