Meny

Låt Borg inspirera dig!

Våra filmevent erbjuder en unik möjlighet att kommunicera ditt budskap till kunder och kollegor samtidigt som du bjuder på en trevlig filmupplevelse.

Företagsevent med filmen Borg

Filmevent är populära och brukar lockar många gäster. Inled kvällen med mingel och god mat i biograffoajén för att sen samlas i biosalongen och se nästa stora svenska film Borg med Sverrir Gudnasson i huvudrollen.

  

Filmtema

Låt dina gäster göra en storstilad entré på röda mattan. Våra biografvärdar står på plats för att välkomna dem i klassisk biografcape och hög hatt. Föreviga kvällen med en fotograf på plats som tar mingelbilder mot er fotovägg. Eller varför inte prova vårt roliga tennistema med konstgräsmatta, klassiska sandwichar, Pimm's Cup drinkar och profilerade give-aways. Läs mer här.

 

Nå ut med ditt budskap 

Ta tillfället i akt och håll ett tal och tacka dina gäster för deras engagemang. I biosalongen får du gästernas totala uppmärksamhet och fokus. Här finns en förväntan om att något ska hända på scenen som du kan ta tillvara på.

 

Middag och mingel

Vi har ett stort utbud av utsökt mat och dryck till ditt filmevent. Välj mellan olika middags- och mingelpaket, från klassiska wraps med vin till mingelpaket med kanapéer, snittar och mousserande vin.

Mingelpaket

Stort mingelpaket med hamburgare, club sandwich och  skagen sandwich i mindre format samt två glas mousserande vin.

 

Börja med att fylla i önskad stad och ungefärligt antal personer för att få en prisuppskattning direkt. I nästa steg fyller du i dina kontaktuppgifter ifall du önskar få en offert.

Borg

Borg är en film om hur legender formades ur rivalitet, vänskap och glamour i en tid då allt var möjligt.

Biopremiär: 2017-09-08
Mer om filmen

Filmvisning efter premiär

Biljettpris för filmvisning efter premiär är 129 kr per person exklusive moms. Samtliga platser i salongen debiteras. 

Nedan ser du ett paketpris där wraps och klassikermeny med popcorn och läsk ingår. Du får också möjlighet att hålla en presentation i biosalongen innan filmstart. 

35 050 kr 350,50 kr per person för 100 gäster

Börja med att fylla i stad och antal personer och gå vidare till vårt bokningsformulär för att få en prisuppskattning. Där kan du välja andra tillval och plocka bort alternativ för att få ett skräddarsytt paket som passar just dig.

Filmtema

Skapa ett roligt event med tema

Givetvis har vi ett tennistema till filmen Borg där du kan välja att dekorera med bland annat gröna gräsmattor, tennisbollar och profilerade give-aways.

Läs mer