Meny

Internationella kvinnodagen

Den 8:e mars är det dags att fira alla kvinnors dag. Låt filmvärlden inspirera, engagera och visa vägen framåt!

Ta tillfället i akt och bjud in dina medlemmar, kunder och medarbetare till ett filmevent utöver det vanliga. Vi har flera sevärda filmer som skildrar starka kvinnors livsöden. Läs mer om filmerna och se trailers nedan.  

Mingelpaket

 

Kombinera med mingelpaket och goodiebags för att förgylla kvällen

VIP Välkomna dina gäster på röda mattan och med riktig galastämning. Mingla och bjud på mousserande vin, kanapéer och snittar samt håll en kort presentation i salongen. Du kan även dela ut en exklusiv goodiebag där du får tillfälle att själv lägga i produkter och information.

 

Med reservation för ändringar av premiärdatum och priser.

Dela

Filmvisning före premiär

Vid förhandsvisningar före biopremiär är biljettpriset 190 kr per person.

I detta föreslagna paket ingår VIP paket med röd matta, mingelpaket med ett glas mousserande vin och 4 valfria kanapéer eller snittar samt möjligheten att hålla en presentation i biosalong. Varje gäst får även en goodiebag fylld med biosnacks där du kan lägga med en egen produkt eller ett marknadsblad om du önskar.

54 100 kr 541 kr per person för 100 gäster

Börja med att fylla dessa val och gå vidare till vårt bokningsformulär för att få en prisbild. Givetvis kan du välja att lägga till eller ta bort tillval för att passa just ditt event. 

Filmvisning efter premiär

Biljettpris för filmvisning efter premiär är 123 kr per person exklusive moms. Samtliga platser i salongen debiteras. 

Nedan ser du ett paketpris där wraps och klassikermeny med popcorn och läsk ingår. Du får också möjlighet att hålla en presentation i biosalongen innan filmstart. 

32 200 kr 322 kr per person för 100 gäster

Börja med att fylla i stad och antal personer och gå vidare till vårt bokningsformulär för att få en prisuppskattning. Där kan du välja andra tillval och plocka bort alternativ för att få ett skräddarsytt paket som passar just dig.

The Post

The Post

Verklighetsbaserat drama om The Pentagons Papers, en massiv mörkläggning av regeringshemligheter i USA som New York Times rapporterade om i juni 1971.

Biopremiär: 2018-01-26
Mer om filmen

The Florida Project

The Florida Project

Vi får en inblick i sexåriga Moonees tillvaro på budgethotellet The Magic Castle, där hon bor med sin rebelliska mamma Halley.

Biopremiär: 2018-02-09
Mer om filmen

The Shape of Water

The Shape of Water

En annorlunda förtrollande saga för vuxna som utspelar sig under kalla kriget i USA.

Biopremiär: 2018-02-14
Mer om filmen

Lady Bird

Lady Bird

Vi får följa ett dramatiskt och turbulent förhållande mellan en mamma och hennes trotsande tonåring.

Biopremiär: 2018-03-09
Mer om filmen

Tomb Raider

Tomb Raider

Lara Croft en ung kvinna som lever sitt liv utan riktning eller mål. Fast besluten att bana sin egen väg i livet vägrar hon att ta över sin försvunna fars, den excentriske äventyrarens, affärsimperium...

Biopremiär: 2018-03-16
Mer om filmen

Battle of the Sexes

Battle of the Sexes

I kölvattnet av 70-talets feministiska kamp skapade världsmästarinnan Billie Jean King sig ett namn efter en tennismatch mot den tidigare manliga mästaren Bobby Riggs, som kom att bli en av de mest se...

Biopremiär: 2018-03-23
Mer om filmen