Meny

Jul på bio

I Sverige är en av julens bästa traditioner att gå på bio. Dela upplevelsen med dina kunder och kollegor genom att hålla ett julevent på SF Bio.

Genom att fira jul på bio kan du bjuda på en rolig upplevele som alla dina gäster kommer att uppskatta. Visa en av julens stora biofilmer före premiär och bjud på god mat och dryck. Innan mörkret lägger sig i biosalongen och filmen rullar igång kan du hålla en kort presentation och tacka dina kunder eller kollegor för året som gått.

Just nu har vi storfilmer såsom Solsidan, Star Wars: The Last Jedi och Mordet på Orientexpressen som du kan boka. Vissa av dem går även att visa före biopremiär. Se alla julens filmer nedan.

 

Julstämning

Dela ut våra julinspirerade goodiebags med julmust, popcorn, juleskum och Dumle med pepparkakssmak, pris 125 kr/st. I utvalda städer kan vi erbjuda dekorationspaket och mat med inspiration från det klassiska svenska julbordet. Välj mellan temat julmarknad eller white christmas samt fem smaker av goda smörrebröd.

Dela

Prisexempel

Filmvisning exklusivt före biopremiär

  • Röda mattan och mässingstolpar med rep.
  • Biografvärd står och välkomnar gästerna i klassisk biografcape och hatt.
  • Litet mingel med 1 glas mousserande vin och 4 snittar/person
  • Lokalhyra samt presentation i biosalongen på max 30 min
  • Goodiebag med biosnacks där du kan lägga i marknadsblad eller produkt
  • Catering- och serveringskostnader samt alkoholtillstånd
55 350 kr Ca 553,50 kr per person för 100 gäster

Det här är ett prisförslag utifrån de produkter våra kunder oftast väljer.

Givetvis kan du själv välja mellan olika matlaternativ, VIP-paket, goodiebags, branding och eventinbjudningar för att skräddarsy ditt event.

Börja med att fylla dessa val och gå vidare till vårt bokningsformulär för att få en prisuppskattning för just ditt exklusiva filmevent.

Julstämning

Fixa julstämningen

Nu kan du boka företagsevent med jultema. Njut av god julmat inspirerad av det svenska klassiska julbordet och dekorationer som får julkänslan att infinna sig.

Läs mer

Vi rekommenderar

Tjuren Ferdinand

Tjuren Ferdinand

Den klassiska berättelsen om tjuren med ett stort hjärta, som hellre luktar på blommor än stångas med de andra tjurarna, kommer tillbaka till bioduken.

Biopremiär: 2017-12-22
Mer om filmen

Nötknäpparen

Nötknäpparen - Live

Klassiska baletten Nötknäpparen kommer till biograferna!

Biopremiär: 2017-12-05
Läs mer