Meny

TEMA Bilar

Är du ute efter motorvrål, skrikande däck och spänning i luften? Då har vi något för dig med filmen Le Mans '66 till ditt nästa företagsevent.

En fartfylld kväll

Bjud kunder och kollegor på en kul biokväll. Mingla med dina gäster och ta tillfället i akt och presentera era produkter och tjänster.

Storfilmen Le Mans '66 ger dig draghjälp och lockar många till ditt event. Läs mer om filmen lite längre ner på denna sida.

 

Dina produkter i foajén

Gör biografen till din arena genom att sprida ditt budskap både i foajén och i biosalongen. I våra digitala skärmar kan du visa affischbilder och rörligt material i anslutning till din eventyta. Du har även möjlighet att konvertera din reklamfilm till bioformat och visa innan filmen startar.

  

 Bjud på smaskiga Ahlgrens bilar!

 

Finns i smakerna original, sursockrade och fruktkombi. Går att lägga i Goodiebag.

Filmvisning efter premiär

En riktig bilkväll med häftiga Le Mans '66. I priset ingår biljetter för filmvisning efter premiär (129 kr per person exklusive moms). Samtliga platser i salongen debiteras. 

Nedan pris är ett förslag med wraps och Goodiebag med  Ahlgrens Bilar. Håll även en presentation i biosalongen innan filmstart. 

39 000 kr 390 kr per person för 100 gäster

Börja med att fylla i stad och antal personer och gå vidare till vårt bokningsformulär för att få en prisuppskattning. Där kan du välja andra tillval och plocka bort alternativ för att få ett skräddarsytt paket som passar just dig.

Filmvisning före premiär

Vid förhandsvisningar före biopremiär är biljettpriset 190 kr per person.

I detta föreslagna paket ingår VIP paket med röd matta, mingelpaket med ett glas mousserande vin, en miniburgare och två miniwraps eller kanapéer samt möjligheten att hålla en presentation i biosalong. Varje gäst får även en goodiebag fylld med biosnacks där du kan lägga med en egen produkt eller ett marknadsblad om du önskar.

56 850 kr 568,50 kr per person för 100 gäster

Börja med att fylla dessa val och gå vidare till vårt bokningsformulär för att få en prisbild. Givetvis kan du välja att lägga till eller ta bort tillval för att passa just ditt event. 

Bokningsförfrågan

Kontakta oss för att få en prisbild.

Vi rekommenderar

Fartfylld action

Le Mans '66

Filmen belönades med två Oscars i kategorierna Bästa klippning och Bästa ljudklippning. Christian Bale och Matt Damon spelar i det nya actiondramat som baseras på verkliga händelser.

Biopremiär: 2019-11-15
Mer om filmen

Inspireras av vad andra har gjort

Goodyears filmevent

Goodyears filmevent

Brand Experience Scandinavia fixade Goodyears produktevent på Skandia.

Se mer

Kia Motors

Kia Motors produktlansering för bilåterförsäljare

När Kia Motors skulle lansera sitt tjänstebilsprogram Kia Easy Business för företagskunder valde de att arrangera ett exklusivt filmevent på Filmstaden.

Mer om detta