Meny

Svensk filmhöst

I höst ser vi en kavalkad av svenska filmer på bio, allt ifrån hjärtvärmande komedier till verklighetstrogna biografier.

Skratta och mys med kollegorna på bio. Hos oss kan du boka en egen filmvisning och umgås över middag med god mat och dryck i foajén. Håll en kort presentation i biosalongen innan filmen rullar igång för att inspirera och motivera.

Film är något som förenar oss på ett ibland oväntat sätt. Ge dina kollegor en upplevelse som alla kan uppskatta oavsett intressen och förutsättningar. Genom att hålla en kick-off på bio kan du enkelt skapa en trevlig kontorssnackis som alla minns länge.

Filmvisning efter premiär

Biljettpris för filmvisning efter premiär är 129 kr per person exklusive moms. Samtliga platser i salongen debiteras. 

Nedan ser du ett paketpris där wraps och klassikermeny med popcorn och läsk ingår. Du får också möjlighet att hålla en presentation i biosalongen innan filmstart. 

35 050 kr 350,50 kr per person för 100 gäster

Börja med att fylla i stad och antal personer och gå vidare till vårt bokningsformulär för att få en prisuppskattning. Där kan du välja andra tillval och plocka bort alternativ för att få ett skräddarsytt paket som passar just dig.

Tills Frank skiljer oss åt

Tills Frank skiljer oss åt

En uppfriskande komedi om jakten på den rätte, eller i alla fall på någon som har några rätt. Eller i alla fall inte alla fel.

Preliminär biopremiär: 2019-10-18
Mer om filmen

Med Peter Jöback

Jag kommer hem igen till jul

Världsstjärnan Simon kommer hem till Sverige för att fira jul. I det lilla samhället han växte upp arrangerar hans bror Anders den årliga julkonserten och Simon har övertalats att vara med.

Preliminär biopremiär: 2019-11-08
Mer om filmen

Sune i Sunne

Sune

Sunes klass ska åka på hemlig klassresa. Sune och Sophie ser verkligen fram emot att åka tillsammans, när Sune plötsligt inser att klassresan är samma helg som morfars bröllop. Panik!

Preliminär biopremiär: 2019-12-20
Mer om filmen

Thomas Ledins musik

En del av mitt hjärta

35-åriga Isabella är en driven affärskvinna inom Stockholms finansvärld. När hon åker hem till sin barndoms småstad för att fira sin pappas sextioårsdag känner hon sig som en vinnare, den enda av det ...

Biopremiär: 2019-12-25
Mer om filmen