Meny

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med ditt företagsevent och få en offert? Anmäl intresse via vår bokningsförfrågan så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Hör gärna av dig till oss om du har frågor eller vill ha vägledning.
Tel nr: 0771-11 12 13 

E-mail: moten@filmstaden.se

Vi har öppet alla helgfria vardagar mellan 9.00-17.00.

 

Om oss

Filmstaden Möten & Event tillhör Filmstaden AB som är Sveriges största biografkedja. Vi erbjuder företag mötes- och eventlokaler i 17 av Sveriges största städer och har sammanlagt 264 biografsalonger med plats för 34 000 gäster. Tillsammans med våra erfarna mötesvärdar på biograferna anordnar vi årligen ca 2 600 möten och event.

Vi har en central mötesbokning där våra medarbetare gladeligen vägleder dig och erbjuder dig mötespaket som passar just ditt mötesbehov. Våra erfarna säljare möter dig gärna för att diskutera era mötesbehov och visa dig runt på biograferna. 

Vill du veta mer om våra biografer i Stockholm vänd dig till Patrik Dyrendahl eller Liza Rindevret.

Patrik Dyrendahl

 Patrik Dyrendahl
Tel. 072 246 90 41
patrik.dyrendahl@filmstaden.se

Liza Lindberg

Liza Rindevret
Tel. 072 253 51 64
liza.rindevret@filmstaden.se

  

Varje biograf har en mötesansvarig biografchef som mer än gärna hjälper dig att skräddarsy ditt event. Kontakta vår säljavdelning för att få direktkontakt med dem.

 

Till dig som är privatperson

Vi hyr endast ut biosalonger till företag och organisationer. Om du som privatperson vill boka biobiljetter för större sällskap hänvisar vi dig till Filmstadens Kundservice för gruppbokningar.

E-mail: kundservice@filmstaden.se Tel. nr: 08-56 26 00 00.

 

Om Filmstaden

Filmstaden är Nordens ledande biografföretag och ingår i Odeon Cinemas Group tillsammans med bland andra Odeon i Norge, Finnkino i Finland och Forum Cinemas i Estland, Lettland och Litauen. Odeon Cinemas Group ägs av väldens största biografkedja AMC. 

Vill du veta mer om Filmstaden klicka här

Gala.jpg