Meny

Kia Motors produktlansering för bilåterförsäljare

När Kia Motors skulle lansera sitt tjänstebilsprogram Kia Easy Business för företagskunder valde de att arrangera ett exklusivt filmevent på Filmstaden.

 – Vi ville skapa ett avslappnat event där vi kunde bjuda deltagarna på underhållning och samtidigt få en möjlighet att samtala med dem i form av mingel i foajén där bilarna stod placerade, säger Anneli Söderberg, Project Manager på Kia Motors.

Filmstaden Sickla i Nacka förvandlades till en stor bilsalong där besökarna kunde titta närmare på två olika bilmodeller innan de samlades i biosalongen för information om Kias tjänstebilsprogram, därefter förhandsvisades Bondfilmen Skyfall och alla gäster fick varsin goodiebag fylld med information och presenter att ta med sig hem.

– Det är alltid en utmaning att få målgruppen att ta sig tid att komma på företagsevent. Dessutom blir de inbjudna på så många olika arrangemang att det gäller att erbjuda något exklusivt. Att visa en film innan biopremiär lockade besökare och gav oss en möjlighet att förena nytta med nöje så att vi på ett naturligt sätt kunde introducera vårt tjänstebilsprogram.

Kia Motors

F.v. Jonas Angerdal (Försäljningschef), Steve Kim (Sverigepresident) och Johan Mårtensson (Chef företagsbilar).

Omkring 280 gäster kom till Filmstaden Sickla och Kia Motors tycker att målet med eventet uppfylldes både vad gäller antalet deltagare men även genom att man lyckades etablera en långsiktig kontakt med besökarna. De kan tänka sig att genomföra liknande event i framtiden och fortsätta använda biografen som mötesplats.

– Det var enkelt att arrangera ett event på Filmstaden och vi fick mycket support. Vi upplevde lyhördhet, flexibilitet och intresse för våra önskemål och det passade perfekt att vi fick möjlighet att ställa ut våra bilar i foajén.

Vill du också boka ett exklusivt filmevent?

Exklusivt filmevent med förhandsvisning

  • Filmvisning före premiär 190 kr i biljettpris
  • Presentation före filmstart
  • Litet mingelpaket med mousserande vin
  • Goodiebags till 250 personer
  • Branding i biografen
126 090 kr 505 kr per person

Fyll i nedan och gå vidare till vårt bokningsformulär för att få en prisuppskattning för just ditt exklusiva filmevent.

Inspireras av andra

Filmstaden Business

Vår exklusiva filmkväll

Invigning av biografen för företagskunder

Mer om detta

Detta är ett exklusivt filmevent

Exklusivt filmevent

Exklusivt filmevent

Skapa ett uppmärksammat event som andas galapremiär och får dina gäster att känna sig speciellt utvalda.

Läs mer om exklusiva filmevent