Meny

Telias heldagskonferens på Scandinavia

Telia arrangerade sin nationella heldagskonferens och bankett- middag på Filmstaden Scandinavia. Biografen utsmyckades i Telias egna manér med lila matta, logotyper och gamla reklamfilmer som spelades på digitala skärmar.

Cirka 250 personer deltog under dagen och konferensen hölls inne i IMAX-salongen med streamat innehåll på den stora bioduken. Inne i salongen erbjöds bästa ljud, en bild på 250 kvadratmeter och bekväma biofåtöljer där Telia visade upp sitt material. Efter konferensen dukades långbord upp i foajén och middag serverades av restaurang Drama med efterföljande bar och fest.

”Vi har fått jättefin respons efter det här eventet. Dagen efter skickade vi ut en enkät till alla som var med, vi fick ett snitt på 2,8 av 3, vilket var bättre än förra året. Vi blev extra glada att resultatet blev så fint då vi har en väldigt bred målgrupp i åldern 25-72 år. ”– Karolina Yngve, Executive Assistans Public & Key

Enkätundersökningen visade mycket bra resultat där gästerna gav positiv respons på de bekväma stolarna, bra sikt och att det var ett lyckat arrangemang.

” Upplägget med Filmstaden  är ett av de bättre samarbeten jag har varit med om." 

Telias heldagskonferens på Scandinavia

hero-teliascandinva8.png
hero-teliascandinvia.png

Prisuppskattning

Fyll i vår bokningsförfrågan och få en prisbild direkt.

 

Se även

Heldagskonferens

Heldagskonferens med spännande möteslokal

På Filmstaden är våra biosalonger som är gjorda för att du ska kunna hålla stora presentationer och inspirerande konferensdagar.

Läs mer om heldagskonferens