Meny

Hitta ett möte som passar dig

Med våra färdiga mötespaket behöver du inte lägga onödig tid och energi på att skapa allt från grunden. Ofta är det liknande önskemål och därför kan vi rekommendera ett upplägg som passar till de allra flesta tillfällena. Du har fortfarande frihet att välja mellan olika matpaket och tillägg och kan därför skapa din alldeles egna mötesmix. Om du hellre vill skräddarsy kan du se hela vårt utbud under produkter och tjänster där du kan välja och vraka på egen hand.

Exklusivt galaevent

Nyhet - bjud på exklusivt galaevent

En galapremiär på bio är en härlig filmfest, men bara några få förunnat att uppleva.

Mer om detta

En digital upplevelse på bio

Digitala möten

På Filmstadens biosalonger runt om i landet kan du hålla videokonferenser och videomöten i gemytlig miljö. Allt för att social distansering ska bli både givande och spännande.

Läs mer

Frukostmöte

Effektivt frukostmöte

Mjukstarta dagen med god frukost och effektivt möte.

Läs mer om frukostmöte

Bolagsstämma

Årsstämma

I aktiebolag är det kutym med bolagsstämmor en gång om året. Varför inte hålla den i en av Filmstadens härliga biografer och bjuda in aktieägarna till en minnesvärd bolagsstämma? Låt besluten och fast...

Mer om detta

Filmevent

Filmevent

Våra filmevent erbjuder en unik möjlighet att kommunicera ditt budskap till kunder samtidigt som ni bjuder på en trevlig filmupplevelse.

Läs mer om filmevent

Barnevent

Företagskalas

Roligt företagsevent för hela familjen under helgen!

Läs mer om barnevent

Skolbio

Skolbio

Bioaktuella filmer med gripande teman som berör. Använd film som medium för att starta lärorika diskussioner för barn och ungdomar i skolåldern.

Mer om detta