Meny

Årsstämma & Bolagsstämma

Bjud in era aktieägare till en bolagsstämma centralt i city med bra kommunikationer där du får tillgång till den bästa presentationstekniken.

Det är en viktigt dag där allt behöver klaffa. Bolagsstämmor har en väl genomarbetad struktur som passar bra på biografer.  Börja med att dela ut årsredovisningen i foajén och bjud på något gott till kaffet. Låt ert varumärke synas genom att visa upp ert budskap (logotyp/slogan) på våra digitala skyltar. Väl inne i salongen tar styrelsemedlemmar och ordförande plats på scenen och på vita duken visas förra årets siffror.

Bolagsstämmor går att anordna i hela landet, från mindre sällskap till större. Vår allra största salong på biograf Rigoletto har plats för 752 personer. I Stockholm har vi även biograf Skandia som är en stor och praktfull singelbiograf som passar utmärkt för bolagsstämmor.

I salongen har vi givetvis biosittning så att alla kan se och höra bra. Lutningen gör att alla har fri sikt och bildstorleken gör det lätt att även dubbelprojicera olika material.

Det blir alltmer vanligt att spela in och live-streama från delar av bolagsstämman så att intressenter kan följa med på webben eller annan plats. Detta går givetvis att göra även hos oss.  

Vi assisterar er hela vägen från planering till genomförande och även efter stämman ifall ni behöver skicka ut dokumentation.

Vid mindre årsmöten och stämmor kan du kombinera mötet med en filmvisning för att få bättre uppslutning. Läs mer här.

Få en prisbild

Halvdag med fika

  • Lokalhyra och tekniker i 4 timmar
  • Fikabröd med kaffe eller te
  • Branding av hela biografen - Digitala skyltar, film på duken, plats för roll-ups m.m.
  • Två mötesvärdar samt cateringtransport
  • Tillkommande kostnad för streaming eller dubbelprojicering
39 558 kr 190 kr per person för 300 gäster på Skandia

Börja med att fylla i stad och antal personer för att få en prisuppskattning. Gå vidare till bokningsförfrågan för att välja andra tillval såsom mat och dryck för att skräddarsy din bolagsstämma.

En digital upplevelse på bio

Digitala möten

Kombinera en presentation i biosalong med en digital upplevelse för deltagare på distans. Hos oss kan du dela upplevelser med dina deltagare på ett säkert sätt inom ramen för social distansering.

Läs mer

Inspireras av vad andra har gjort

Fabege

Fabeges årsstämma

Att hålla en bolagsstämma i biograf ger dig möjligheten att presentera på stor bioduk, säkerställa att alla ser och hör dig bra samt ger en trevlig inramning till er stämma.

Läs mer