Meny

Årsstämma

I aktiebolag är det kutym med bolagsstämmor en gång om året. Varför inte hålla den i en av Filmstadens härliga biografer och bjuda in aktieägarna till en minnesvärd bolagsstämma? Låt besluten och fastställningen av resultatet ske under trivsamma former - här på en av våra biosalonger.

Håll bolagsstämma under rätt förutsättningar

En bolagsstämma är väsentlig för att hålla alla aktieägare uppdaterade om hur det går för företaget. Det är en dag när allt måste fungera enligt regelboken. Därigenom kan viktiga frågor besvaras, resultat fastställas och beslutstagande göras. Håll er årsstämma i anslutning till centrala kommunikationer och bjud in alla styrelsemedlemmar och aktieägare till trivsamma lokaler där presentation och ljudsättning går som på räls. 

Sköna salonger med komfort

Bjud in era aktieägare till en bolagsstämma centralt i city med bra kommunikationer där du får tillgång till den bästa presentationstekniken. Årsstämmor kan hållas på samtliga biografer i landet. Välj biograf och salong utifrån stämmans förutsättningar och antalet deltagare. Om du håller en mindre bolagsstämma går det även bra att boka ett kombomöte som också kan inkludera filmvisning. Salongernas design, lutning och form gör att alla kopplar av efter redovisningen och kan njuta fullt ut av filmen.

Tips på hur du håller årsstämman

Under bolagsstämman följer bolagsordningen och beslutsfattandet punkt för punkt. Det kan till exempel se ut på följande sätt:

  • Årsredovisningen presenteras och delas ut
  • Beslut om hur företagets vinst ska disponeras
  • Styrelsemedlemmar och ledning nästkommande år
  • Beslutstagande om revisor
  • Andra frågor tas upp

Planera och lägg upp årets bolagsstämma på ditt eget sätt och kombinera med fikapauser och presentationer. Vi kan även hjälpa dig med att visa upp varumärket med hjälp av skyltar och annan marknadsföring och dekor. Hos Filmstaden kan din årsstämma bli mer än lyckad!

Digitala årsstämmor - följ stämman hemifrån

I ett samhälle som blir alltmer digitalt går det givetvis att boka en biosalong och sända live från den ut till medlemmar och aktieägare som sitter på annat håll. Våra salonger ger ett vackert ljus och skapar rätt förutsättningar för att både ljud, bild och stämning sker under rätt premisser. Tack vare vår moderna teknik går det att stream live till olika plattformar och samtidigt hålla en gedigen presentation helt i företagets anda. 

Vi assisterar er hela vägen från planering till genomförande och även efter stämman ifall ni behöver skicka ut dokumentation.

Få en prisbild

Halvdag med fika

  • Lokalhyra och tekniker i 4 timmar
  • Fikabröd med kaffe eller te
  • Branding av hela biografen - Digitala skyltar, film på duken, plats för roll-ups m.m.
  • Två mötesvärdar samt cateringtransport
  • Tillkommande kostnad för streaming eller dubbelprojicering
39 558 kr 190 kr per person för 300 gäster på Skandia

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din bolagstämma och få en offert?

Anmäl intresse så återkommer vi till dig så snart vi kan.

En digital upplevelse på bio

Digitala möten

På Filmstadens biosalonger runt om i landet kan du hålla videokonferenser och videomöten i gemytlig miljö för dina deltagare på plats.

Läs mer

Inspireras av vad andra har gjort

Fabege

Fabeges årsstämma

Att hålla en bolagsstämma i biograf ger dig möjligheten att presentera på stor bioduk, säkerställa att alla ser och hör dig bra samt ger en trevlig inramning till er stämma.

Läs mer