Meny

Digitala möten

Kombinera en presentation i biosalong med en digital upplevelse för deltagare på distans. Hos oss kan du dela upplevelser med dina deltagare på ett säkert sätt inom ramen för social distansering.

Upptäck hybridmöten

I år har vi alla lärt oss att hålla digitala möten, men nu är det dags att uppgradera till hybridmöten som ger en mer personlig och spännande upplevelse såväl digitalt som på plats. 

Välj att sända från en studio eller skapa en studiokänsla i biosalongen där vi utöver digitala plattformar även kan streama till andra salonger på samma biograf eller till biografer runt om i landet. På så sätt kan du samla kunder och kollegor som befinner sig på olika platser.

Dela

Aktuellt

Filmstadens biografer håller stängt

För oss på Filmstaden är våra gästers och medarbetares säkerhet och välbefinnande av största vikt. Med anledning av den rådande situationen vill vi informera dig om att Filmstadens biografer kommer ti...

Mer information

Filmstudio

Biosalongen som studio

Sätt upp en filminspirerad studio på biograf och livestreama till dina deltagare på distans.

Läs mer

Egen studio

Digitalt möte med egen studio

Har du tillgång till en egen studio men vill samla kollegor och kunder på ett säkert sätt runt om i landet? Då kan du hyra biosalonger och ha samma upplägg i flera städer.

Läs mer

Hybridmöte

Digital konferens på bio

Håll din konferens på en biograf och livesänd till andra biosalonger runt om i Sverige. Självklart kan du även livesända till andra fysiska platser och digitala plattformar.

Läs mer

Hybridmöte

Hybridmöte på flera biografer

Håll ditt hybridmöte på flera biografer och livesänd mellan biosalonger i hela landet.

Läs mer