Meny

Digitala möten

Kombinera en presentation i biosalong med en digital upplevelse för deltagare på distans. Hos oss kan du dela upplevelser med dina deltagare på ett säkert sätt inom ramen för social distansering.

Upptäck hybridmöten

I år har vi alla lärt oss att hålla digitala möten, men nu är det dags att uppgradera till hybridmöten som ger en mer personlig och spännande upplevelse såväl digitalt som på plats. 

Välj att sända från en studio eller skapa en studiokänsla i biosalongen där vi utöver digitala plattformar även kan streama till andra salonger på samma biograf eller till biografer runt om i landet. På så sätt kan du samla kunder och kollegor som befinner sig på olika platser.

 

Digitalt möte i en biosalong

Du håller ditt digitala möte i en salong på Filmstaden och streamar till valfritt antal digitala plattformar. Din presentation visas på bioduken för mötesdeltagarna som är på plats och på valfri skärm för de som deltar på distans.

 

Digitalt möte på flera biografer

Du håller din presentation antingen på en biograf eller i en studio och sänder till biografer runt om i Sverige. Självklart kan du även välja att streama till andra fysiska platser och till digitala plattformar.

Här kan du alltså ha både talare och deltagare på olika geografiska platser. Alla får möjlighet till en maffig presentation med bästa tekniken i skön biografmiljö – samtidigt som du gör ditt digitala möte tillgängligt för deltagare på distans.

Dela

Aktuellt

Håll säkra möten på Filmstaden

Vi har öppnat igen och hälsar er välkomna tillbaka till biograferna på ett säkert sätt! Film är bäst på bio och vi ser fram emot att erbjuda möteslokaler och filmupplevelser på stor bioduk igen.

Mer information