Meny

Digitala möten

På Filmstadens biosalonger runt om i landet kan du hålla videokonferenser och videomöten i gemytlig miljö för dina deltagare på plats.

Genom att göra din presentation på distans i en biosalong blir upplevelsen för deltagarna både trevligare och mer intressant. Dessutom slipper dina deltagare restiden. 

Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda? Hör av dig!

Skicka bokningsförfrågan                       

 

Gör videomötet personligt

Hos oss kan du upptäcka fördelarna med hybridmöten! 
Det började allt mer som digitala möten för att underlätta den sociala distanseringen under 2020, men nu har videomötet utvecklats till en personligare sammanstrålning. Både för dig som är på plats och för dig som sitter framför skärmen på distans. Att den som håller i en videokonferens gör sig mer hörd och får mer uppmärksamhet av att vistas i en trivsam miljö, är ingen hemlighet. Därför kan vi även erbjuda biosalonger med en livesänd studiokänsla. Hos oss kan du numera upptäcka fördelen med hybridmöten.

Livesänd mötet till flera biosalonger

Du som har din egen studio kan välja att hyra flera biosalonger i Sverige och sända live till dessa. Det gör att deltagarna som är på plats i salongen ser dig tydligt och klart samtidigt som de sitter utspridda och slipper resa. Från din egna studio kan du streama ut till både andra biosalonger och digitala plattformar. Allt för att samla fler kunder och kollegor!

Fördelar med digitala möten på biosalonger 

  • Sända ut till många platser för att samla fler deltagare
  • Anpassad, bra teknik som tillåter den bästa upplevelsen
  • Härlig och familjär studiokänsla i mysigare miljö
  • Sköna fåtöljer att luta sig tillbaka i

Håll ditt digitala möte eller event på en rogivande och trygg plats där både deltagare och presentatörer känner sig välkomna och inspirerade. Boka enkelt digitala möten på Filmstadens hemsida. Vi hjälper dig gärna med upplägget för att göra videomötet minnesvärt.

Dela

Digital konferens

Cinema Connect

Tillsammans med event- och streamingteknikföretaget Studio Adapt erbjuder vi konceptet Cinema Connect. Helhetslösningen för digitala konferenser och en mångsidig Skandinavisk mötesarena som enkelt kan...

Läs mer

Egen studio

Digitalt möte med egen studio

Har du tillgång till en egen studio men vill samla kollegor och kunder på ett säkert sätt runt om i landet? Då kan du hyra biosalonger och ha samma upplägg i flera städer.

Läs mer

Digital konferens

Cinema Connect

Tillsammans med event- och streamingteknikföretaget Studio Adapt erbjuder vi konceptet Cinema Connect. Helhetslösningen för digitala konferenser och en mångsidig Skandinavisk mötesarena som enkelt kan...

Läs mer