Meny

Digitala möten

Kombinera en presentation i biosalong med en digital upplevelse för deltagare på distans. Hos oss kan du dela upplevelser med dina deltagare på ett säkert sätt inom ramen för social distansering.

Upptäck hybridmöten

I år har vi alla lärt oss att hålla digitala möten, men nu är det dags att uppgradera till hybridmöten som ger en mer personlig och spännande upplevelse såväl digitalt som på plats. 

Välj att sända från en studio eller skapa en studiokänsla i biosalongen där vi utöver digitala plattformar även kan streama till andra salonger på samma biograf eller till biografer runt om i landet. På så sätt kan du samla kunder och kollegor som befinner sig på olika platser.

Dela

Aktuellt

Filmstadens biografer har öppet

Vi har äntligen öppnat upp flertalet av våra biografer igen och kan då välkomna upp till 50 gäster per salong. Under tiden vi har haft stängt har vi sett över alla våra säkerhetsåtgärder ytterligare o...

Mer information

Egen studio

Digitalt möte med egen studio

Har du tillgång till en egen studio men vill samla kollegor och kunder på ett säkert sätt runt om i landet? Då kan du hyra biosalonger och ha samma upplägg i flera städer.

Läs mer

Digital konferens

Cinema Connect – helhetslösningen för digitala konferenser

Nya tider kräver nya sätt att hålla gemensamma möten, konferenser och event. Därför erbjuder nu Filmstaden, tillsammans med event- och streamingteknikföretaget Adapt, nyheten Cinema Connect, en mångsi...

Läs mer