Meny

Exklusivt filmevent

Skapa ett uppmärksammat event som andas galapremiär och får dina gäster att känna sig speciellt utvalda.

Upplev galakänslan

Fira ett jubileum eller premiera dina lojala kunder med något alldeles extra. Våra exklusiva filmevent ger guldkant och glamour till en minnesvärd kväll. 

Låt dina gäster göra en storstilad entré på röda mattan. Våra biografvärdar står på plats för att välkomna dem i klassisk biografcape och hög hatt. Föreviga kvällen med en fotograf på plats som tar mingelbilder mot er fotovägg.

 

Middag och mingel

Vi har ett stort utbud av utsökt mat och dryck för ditt filmevent. Välj mellan olika middags- och mingelpaket, från det lilla mingelpaketet med kanapéer, snittar och mousserande vin till det lite större middagspaketet med en komponerad mattallrik med vin. 

Mingelpaket

Stort mingelpaket med hamburgare, club sandwich och  skagen sandwich i mindre format samt två glas mousserande vin.

 

Nå ut med ditt budskap 

Kanske vill du ta tillfället i akt och hålla ett tal och tacka dina gäster för deras engagemang? I biosalongen får du gästernas totala uppmärksamhet och fokus. Här finns en förväntan att något ska hända vid bioduken och du har således fullt fokus från hela publiken.

 

Exklusiva förhandsvisningar

För att skapa ett spekakulärt event rekommenderar vi att du visar en film exklusivt före biopremiären. Vi erbjuder endast utvalda filmer före premiär så håll koll på våra kommande filmer för att se vilka filmer som vi erbjuder just nu.

Vi försöker alltid att rekommendera filmer som passar just ditt företag och ert event. Önskar du lite vägledning är det bara att höra av dig till våra erfarna säljare.

 

Biljettpris

Vid exklusiva filmevent är biljettpriset 190 kr per person. Minsta antal personer är oftast 100 gäster men det kan variera utifrån storleken på salongen och olika perioder på året. Större filmer har ibland ett lite högre biljettpris som sätts från film till film beroende på bland annat filmens längd. Om du vill visa en film i 3D, VIP-salong eller IMAX tillkommer ett pristillägg. (Obs! Dessa pristillägg finns i dagsläget tyvärr inte med i bokningförfrågan, skriv därför ditt önskemål i kommentarsfältet så återkommer vi till dig med ett totalt pris per mail.)

 

Goodiebag

Givetvis ordnar vi en goodiebag till alla gäster fylld med biosnacks och läsk. I denna har du möjlighet att lägga i produktsampling eller marknadsblad som du vill att gästerna tar med sig hem. Det går även att sätta samman goodiebags med era egna profilerade påsar.

Prisexempel

Filmvisning exklusivt innan biopremiär

  • Goodiebags med biosnacks
  • Lokalhyra samt presentation i biosalongen på max 30 min.
  • VIP paket med röd matta och mässingstolpar vid entrén.
33 500 kr Ca 335 kr per person för 100 gäster

Det här är ett prisförslag utifrån de produkter våra kunder oftast väljer.

Du kan välja till mat och dryck, branding och eventinbjudningar för att skräddarsy ditt event.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med ditt företagsevent och få en offert?

Anmäl intresse så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Förhandsvisa filmer

Skäm bort dina kunder och bjud på ett exklusivt filmevent där ni får förhandsvisa en film innan biopremiär!

Läs mer

Filmstaden Business

Vår exklusiva filmkväll

Invigning av biografen för företagskunder

Mer om detta

Kia Motors

Kia Motors produktlansering för bilåterförsäljare

När Kia Motors skulle lansera sitt tjänstebilsprogram Kia Easy Business för företagskunder valde de att arrangera ett exklusivt filmevent på Filmstaden.

Mer om detta