Meny

Filmevent

Våra filmevent erbjuder en unik möjlighet att kommunicera ditt budskap till kunder samtidigt som ni bjuder på en trevlig filmupplevelse.

Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda? Hör av dig!

Skicka bokningsförfrågan                       

 

Lätt att locka många gäster

Filmevent är ett populärt sätt att samla många gäster. Gästerna tycker ofta att det är trevligt att bli bjuden på middag med mingel och sen att få se en bioaktuell film. Det gör att intresset för att komma till eventet blir stort och du lockar så stort antal gäster som möjligt.

 

Nå ut med ditt budskap

Oavsett om du bjuder in potentiella eller lojala kunder har du möjlighet att nå ut med ditt budskap. Kanske vill du presentera ditt företag och berätta mer om vad just ni kan erbjuda nya kunder? Eller varför inte ta tillfället i akt och visa upp en ny produkt eller tjänst som ni snart ska lansera? I biosalongen får du gästernas totala uppmärksamhet och fokus. Här stängs mobilerna av, det blir tyst och alla ser bra vad som händer vid bioduken.

 

Biofilmer

Du kan välja och vraka mellan alla bioaktuella filmer och vi har även ett urval av filmer som du kan visa exklusivt före biopremiär. Varesig du önskar ett gripande Oscarsbelönt drama, en hysterisk komedi eller en nagelbitande spännande thriller så hittar du något som de allra flesta tycker om. Vi försöker alltid att rekommendera filmer som passar just ditt företag och ert event. Önskar du lite vägledning är det bara att höra av dig till våra erfarna säljare.

 

Biljettpris

Ordinarie biljettpris vid filmevent är 129 kr exklusive moms. Större filmer har ofta ett lite högre biljettpris som sätts från film till film beroende på bland annat filmens längd. Vid filmevent efter biopremiär debiteras samtliga platser i biosalongen. Om du vill visa en film i 3D, VIP-salong eller IMAX tillkommer ett pristillägg. (Obs! Pristilläggen finns i dagsläget tyvärr inte med i bokningsförfrågan. Skriv därför ditt önskemål i kommentarsfältet så återkommer vi till dig med ett totalt pris per mail.)

 

Liten middag

Wraps med mineralvatten eller läsk.

 

Middag och mingel

Vi har ett stort utbud av god mat och dryck för ditt filmevent. Du kan välja mellan olika middags- och mingelpaket, från det lilla mingelpaketet med kanapéer, snittar och mousserande vin till det lite större middagspaketet med en komponerad mattallrik med vin eller öl. Popcorn och läsk är en del av upplevelsen och finns självklart att bjuda på till filmstarten. 

Prisexempel

  • Filmvisning av en bioaktuell film
  • Lokalhyra och presentation i biosalongen på max 30 min
  • Middag – Wraps och läsk eller mineralvatten
  • Biosnacks – Stor klassikermeny med en mellanstor popcorn och läsk
  • Cateringtransport samt serveringspersonal
  • Gratis eventinbjudan med filmmall   
  • Biobiljetter debiteras för samtliga platser i salongen.
350 kr Prisexempel: Fr. 350 kr/person

Givetvis kan du själv välja mellan olika matalternativ, biosnacks, branding och eventinbjudningar för att skräddarsy ditt event.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med ditt företagsevent och få en offert?

Anmäl ditt intresse så återkommer vi till dig så snart vi kan!

En minnesvärd upplevelse

Exklusivt galaevent

En galapremiär på bio är en härlig filmfest - men bara några få förunnat att uppleva!

Mer om detta

Kommande filmer

Få en överblick över alla kommande filmer som du kan boka till ditt filmevent.
Vill ni se en film som ännu inte har haft premiär än? Kontakta oss!