Meny

Företagsevent

Ett företagsevent kan se ut på tusen olika sätt. På Filmstaden kan vi hjälpa dig skräddarsy ditt event för företag och ge alla ett minne för livet.

Boka en kickoff, en konferens, julfest eller en sammanslagning av flera aktiviteter för företaget som väver samman proffsiga idéer och nyfunnen gemenskap. 

Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda? Hör av dig!

Skicka bokningsförfrågan                       

 

Skapa roliga företagsaktiviteter

Genom aktiviteter lär ni er samarbeta, hitta nya vägar framåt och skapa gemensamma minnen som grund för ett dream team. Företagsevent bör ske i mysiga miljöer på platser där alla känner sig hemma. Då är en av Filmstadens biografer den ultimata mötesplatsen. Hos oss kan ni planera och skräddarsy era aktiviteter, kanske på följande vis:

  • Börja med ett inspirerande möte i en av våra biosalonger med presentation
  • Pausa med socialt mingel i lokalerna
  • Sätt upp små work shops på olika avdelade ytor
  • Fundera på prisutdelningar eller att uppmärksamma kollegor för deras prestationer
  • Avsluta med filmvisning från ett stort utbud av allehanda filmgenrer

Digitala företagsevent

Vill ni minska på resandet? Eller sätter en tight agenda, när alla inte kan närvara, stopp för era event-idéer? Då kan vi hjälpa dig med digitala aktiviteter för företag genom live streaming eller en mix av fysisk närvaro för de som kan, och streaming via digitala plattformar med vår utvecklade teknik. Låt inte det sociala påverkas av att vi befinner oss på olika platser. Med våra gemytliga biosalonger i någon av våra många biografer runt om i landet kan ert företag hålla samman ändå. 

Få prisförslag för ditt företagsevent

Har du många idéer hur eventet för företaget ska se ut och behöver ett uppskattat prisförslag? Kontakta oss och i formuläret ovan. Vi kan erbjuda alltifrån mat och dryck för alla smaker till ljud, och presentationsteknik, dekor- och produktuppsättning och filmvisning. Allt till förmånliga priser. 

Biografen som mötesplats

Våra biografer är naturliga mötesplatser dit dina gäster går privat för att ha en trevlig kväll. De känner med andra ord redan till våra lokaler och biomagin bidrar till att skapa förväntan till ditt möte. Med centrala lägen i 16 av Sveriges största städer har du stor valfrihet och det är smidigt att skapa en roadshow med samma upplägg i varje stad.

Bästa presentationstekniken

Med stora bild- och ljudupplevelser får ditt budskap stort genomslag på bio. Använd denna möjlighet för att förvandla ditt möte till en upplevelse.

Stor variation

Oavsett om du letar efter en mindre eller större möteslokal så hittar du alltid något hos oss. Vi har biosalonger med plats för 21 till 752 gäster. Det blir därför lätt att skräddarsy ditt eget evenemang.

Mat & dryck

Vi samarbetar med lokala cateringleverantörer i hela landet och har tagit fram gott utbud av mat och dryck som vi serverar i hela landet. Vi kan även ta fram menyer anpassade efter dina önskemål.

Produkter & tjänster

Vi har ett stor utbud av produkter och tjänster för ditt möte. Vi hjälper dig genom hela processen från planeringsfasen till uppföljningen efter eventet. Vi erbjuder tjänster såsom eventinbjudningssystem med deltagarhantering och avprickning till enkäter för att fråga deltagarna vad de tyckte efter mötet.

Inspireras av andra

Filmstaden Business

Vår exklusiva filmkväll

Invigning av biografen för företagskunder

Mer om detta

Eventum

Stora upplevelsedagen på Rigoletto

En inspirationsdag som deltagarna minns länge

Mer om detta