Meny

Fotbolls-VM 2018

Den 14:e juni startar fotbolls-VM i Ryssland. Nu kan du uppleva fotbollsmatcherna på hemmaplan genom att boka ditt företagsevent på Filmstaden.

Det ultimata sättet att uppleva fotbolls-VM är att anordna ett företagsevent på bio. Se våra fotbollshjältar kämpa och känn hela biosalongen lyfta när det blir mål. Hos oss njuter du av bästa ljud och bild i storformat.

Samla dina kunder och medarbetare och heja fram Sverige i någon av de tre gruppspelsmatcherna eller när de går vidare till final! Det blir ett event som de sent kommer glömma.

Vi visar alla 64 matcher från gruppspel till final från 11 olika städer runt om i Ryssland. Tidsskillnaden gör att du kan hålla ett event på eftermiddagen eller kvällen.

Vi visar sändningar från SVT och TV4 som startar ca 2 timmar innan matchstart med försnack i studion som ni också får visa. I halvlek kan ni mingla med era gäster i foajén och äta god mat och dryck. I utvalda städer har vi möjlighet till alkoholservering så bjud på öl eller vin till maten.

Du kan ställa upp roll-ups och annat marknadsmaterial i anslutning till din bokade visning. Bjud på goodiebags och visa en egen reklamfilm innan matchen drar igång.

Invigningen och första matchen hålls i Moskva den 14:e juni då Ryssland spelar mot Saudiarabien. Luzhniki Stadion är Moskva Spartaks hemmaarena och rymmer 74 000 läktarplatser och här hemma i Sverige har vi alltså ytterligare 33 500 platser runt om i landet.

Sverige lottades till grupp F och kommer spela mot Sydkorea, Tyskland och Mexiko i första omgången.

Dela

Fotbollsmatch med lunch eller middag

Valfri gruppspelsmatch

  • Försnack från studion ca 2 timmar innan kick-off
  • Lunch eller middag bestående av en wrap och öl. Många av våra biografer har möjlighet att servera alkohol vid företagsevent
  • Mingelyta i foajén under halvlek
  • Catering- och serveringskostnad samt alkoholtillstånd
  • Lokalhyra och tekniker
37 900 kr 379 kr per person för 100 gäster

Priset baseras på salongsstorlek och varierar mellan 15 000 kr för mindre salonger upp till 150 platser till 25 000 kr för över 300 platser.

Börja med att fylla i stad och antal personer för att få en prisuppskattning. Gå vidare till bokningsförfrågan för att välja andra tillval såsom mat och dryck och skräddarsy ditt event.

Vi behöver din bokning så snart som möjligt - Först till kvarn!

Fotbollsmatch med biosnacks

Valfri gruppspelsmatch

  • Försnack från studion ca 2 timmar innan kick-off
  • Biosnacks - Stor klassikermeny med en mellanpopcorn och läsk
  • Lokalhyra och tekniker
  • Priset baseras på salongsstorlek och varierar mellan 15 000 kr för mindre salonger upp till 150 platser till 25 000 kr för över 300 platser.
28 700 kr 287 kr per person för 100 gäster

Börja med att fylla i stad och antal personer för att få en prisuppskattning. Gå vidare till bokningsförfrågan för att välja andra tillval såsom mat och dryck och skräddarsy ditt event.

Fotbolls VM 2018

18/6 VM: Sverige - Sydkorea

Heja fram Sverige under fotbolls-VM i Ryssland! Första gruppspelsmatchen är mot Sydkorea den 18:e juni. Anmäl ditt intresse för ett företagsevent i världsklass där biosalongen blir din arena.

Biopremiär: 2018-06-18
Läs mer

Fotbolls VM 2018

23/6 VM: Sverige - Tyskland

Nu gäller det! Andra gruppspelsmatchen är mot Tyskland och går av stapeln på Midsommardagen lördagen den 23:e juni.

Biopremiär: 2018-06-23
Läs mer

Fotbolls VM 2018

27/6 VM: Sverige - Mexiko

Den 27:e juni är det dags att möta Mexiko i den spännande sista gruppspelsmatchen för Sveriges del. Anmäl ditt intresse för ett företagsevent i världsklass där biosalongen blir din arena.

Biopremiär: 2018-06-27
Läs mer

Fotbolls-VM 2018

Slutspel

Den 30:e juni börjar slutspelet då de 16 länderna som hamnat på första och andra plats i sina grupper går vidare till åttondelsfinalerna.

Biopremiär: 2018-06-30
Läs mer

Fotbolls-VM 2018

Samtliga fotbollsmatcher

Hitta dina favoritmatcher i schemat över samtliga 64 matcher som spelas under fotbolls-VM. Fyll i vår bokningsförfrågan för valfri match genom att fylla i stad och antal personer.

Läs mer