Meny

Effektivt frukostmöte

Mjukstarta dagen med god frukost och effektivt möte.

Det är inte alltid lätt att få gäster att avsätta dyrbar tid från arbetsdagen och prioritera ett möte utanför kontoret. Då är ett frukostmöte ett perfekt sätt att samlas tidigt på morgonen utan att det tar upp för mycket av allas tid. 

Centralt och smidigt

Biografens centrala läge gör det lätt och smidigt för dina deltagare att boka in ett möte på väg till jobbet. Med ett par minuter från tågstationen eller en kort promenad uppskattas det att du håller mötet centralt.

 

Frukost

Stort frukostpaket med matig smörgås, en kopp kaffe eller te med yoghurt och bär samt färsskuren frukt. 

Frukost

Den viktigaste måltiden på dagen är ju frukosten och det uppskattas att bjuda på en god och hälsosam frukost tidigt på morgonen. Så njut medan ni har ett trevligt mingel tillsammans i biograffoajén. Vi har flera frukostpaket att välja mellan, alltifrån en liten matig smörgås och kopp kaffe till en större buffé med hälsosamma inslag såsom en hälsoshot, fruktsmoothie eller chiapudding. 

Inspiration och vägledning

Kick-starta därefter dagen med en intressant föreläsning eller ett inspirerande seminarium. Här kan du presentera branschnyheter, visa upp produkter, utbilda i nya system eller rekommendera olika tjänster. Biosalongen är som klippt och skuren för att hålla presentationer för många personer. Biosittningen med sluttande rader ger god sikt från varje plats. Och med bekväma biofåtöljer och avstängda mobiler får du fullt fokus framme vid scenen. 

Kort och koncist

Vi rekommenderar att du startar ditt frukostmöte 8.00 med en gemensam frukost på ungefär en halvtimma. Räkna sen med att hålla en presentation på mellan 30-60 minuter. På så sätt hinner du avrunda och låta gästerna komma till jobbet vid 10-tiden.

Prisexempel

Effektivt frukostmöte

  • Lokalhyra och tekniker
  • Ljud- och bildanläggning med projicering på bioduken samt två mikrofoner
  • Mellanstor frukost– Smörgås, kaffe/te, smoothie eller juice
  • Catering- och serveringskostnader
22 350 kr Ca 223,50 kr per person för 100 gäster

Det här är ett prisförslag utifrån de produkter våra kunder oftast väljer.

Givetvis kan du själv välja mellan olika frukostalternativ, branding och eventinbjudningar för att skräddarsy ditt möte.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med ditt företagsevent och få en offert? Anmäl intresse så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Få våra populära nyhetsbrev!

Varannan vecka skickar vi nyheter om kommande biofilmer, heta mötestips och information om exklusiva live-sändningar.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få inspiration till ditt nästa möte eller event.

Skicka anmälan

En digital upplevelse på bio

Digitala möten

På Filmstadens biosalonger runt om i landet kan du hålla videokonferenser och videomöten i gemytlig miljö för dina deltagare på plats.

Läs mer

Atrium Ljungberg

Atrium Ljungbergs frukostmöte på Filmstaden Sickla

Informationsmöte med julmingel

Mer om detta