Meny

Halvdagskonferens

En kortare konferens med fokus på innehållet.

Letar du efter en central möteslokal för en kortare konferens? Då har du hittat rätt. Våra biografer är mötesplatser mitt i city där du kan hålla alltifrån inspirationsdagar, föreläsningar, mässor, seminarium, presskonferenser och mycket mer.

 

Citynära lägen

Spara tid genom att hålla din konferens centralt. All den tid som annars läggs på att färda gäster till och från konferensanläggningar kan du istället lägga på det som är viktigt, nämligen konferensen.

 

En välkänd mötesplats

Biografen utgör en trevlig samlingsplats som dina gäster sedan tidigare känner till och associerar med roliga stunder. Ta därför tillvara på biografen som mötesplats.

 

Förvandla mötet till en upplevelse

Ta tillvara på biografens unika möjligheter att skapa en rolig upplevelse. Med stora bild- och ljudformat får dina gäster en storslagen upplevelse redan i mötesrummet. Genom enkla tillägg kan du branda biografen med ditt företags logotyp, reklam, videoklipp, affischer, roll-ups och vepor. Rulla ut röda mattan och välkomna dina gäster till en riktigt galakänsla i biograffoajén. Bygg upp förväntningar genom specialdesignade inbjudningar.

 

Mellanstor fika

 Mellanstor fika med kaffe/te och en tryffelchoklad brownie med hallon.

 

God mat och dryck

Enligt konferensdeltagare är förtäringen en av de allra viktigaste delarna av en konferens. Så unna dina gäster riktigt god mat och dryck. Vi har komponerat exklusiva menyer tillsammans med våra cateringleverantörer i hela landet. Det innebär att du kan ha samma upplägg var än du bokar en konferens hos oss.

 

Biosittning

Du får perfekt sikt och överblick var än du sitter i en biosalong. Med de sluttande stolsraderna och sköna biofåtöljerna slipper du obekväma gäster som tappar fokus halvvägs in i ett möte.

 

Prisexempel

Halvdagskonferens

  • Lokalhyra och tekniker
  • Bild- och ljudanläggning och två mikrofoner
  • Mellanstort fikapaket med kaffe/te, bulle och chokladtryffel brownie
  • Catering- och serveringskostnader
229 kr Fr. 229 kr per person för 100 gäster

Det här är ett prisförslag utifrån de produkter våra kunder oftast väljer.

Givetvis kan du själv välja mellan olika matalternativ, branding och eventinbjudningar för att skräddarsy ditt möte.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med ditt företagsevent och få en offert? Anmäl intresse så återkommer vi till dig så snart vi kan!

Atea

Ateas konferens

Informationsträff på biograf

Mer om detta

Länsförsäkringar

Länsförsäkringars informationsmöte

Få många deltagare att lyssna på ditt budskap

Mer om detta