Meny

Heldagskonferens med spännande möteslokal

På Filmstaden är våra biosalonger som är gjorda för att du ska kunna hålla stora presentationer och inspirerande konferensdagar.

Med biokänslan blir dagen rolig och underhållande samtidigt som du bibehåller gästernas uppmärksamhet. Våra biofåtöljer gör att alla sitter bekvämt och de sluttande raderna gör att alla får bra sikt oavsett var de sitter i konferenslokalen.

 

En unik mötesplats

Biografen är en unik mötesplats där ditt möte kan förvandlas till en upplevelse. Använd de stora bild- och ljudformaten till att bygga upp förväntan, förstärka känslor och förmedla ditt budskap. Även biograffoajén kan användas för att marknadsföra ditt varumärke och budskap. Våra digitala skärmar gör att du kan visa rörligt material även i pauserna. Under dagtid kan du branda hela biografen för att få full effekt. Det blir extra viktigt vid mässor eller inspirationsdagar då du kan bibehålla en känsla och intresse under hela dagen. 

 

Lokala möten är effektiva möten

Våra biografer är centrala mötesplatser dit dina konferensgäster lätt kan ta sig till. Att välja våra biografer som konferenslokal blir inte bara kostnadseffektivt utan även en tidsbesparing för dina gäster och ett miljövänligare alternativ jämfört med att behöva åka till en konferensanläggning långt utanför stan.

Lunchtallrik

 Lunchtallrik med sotad lax och grönsaker.  

 

God mat och dryck

Enligt konferensdeltagare är förtäringen en av de allra viktigaste delarna av en konferens. Så unna dina gäster riktigt god mat och dryck. Vi har komponerat exklusiva menyer tillsammans med våra cateringleverantörer i hela landet. Det innebär att du kan ha samma upplägg var än du bokar en konferens hos oss.

 

Stora som små möteslokaler

Vi har biografer och salonger i varierande storlek och du kan själv välja en möteslokal för en mindre eller större konferens. Kanske vill du anpassa storleken på mötet utifrån stad.

 

Smidiga konferenspaket

Det är lätt att boka möten och konferenser hos oss med våra färdiga konferenspaket. Välj mellan en dagkonferens för hela eller halva dagen med tillhörande presentations- och matpaket.

Prisexempel

Heldagskonferens

  • Lokalhyra och tekniker
  • Bild- och ljudanläggning och två mikrofoner
  • Förtäring:
  • Mellanstor frukost med smörgås, kaffe/te och juice eller smoothie
  • Stor lunchtallrik eller Poké Bowl med mineralvatten och kaffe/te
  • Litet fikapaket med kaffe/te och bulle eller muffins
  • Catering- samt serveringspersonal
  • Branding i biografen med logotyppaket
60 850 kr Ca 608,5 kr per person för 100 gäster

Det här är ett prisförslag utifrån de produkter våra kunder oftast väljer.

Givetvis kan du själv välja mellan olika matalternativ, branding och eventinbjudningar för att skräddarsy ditt möte.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med ditt företagsevent och få en offert?

Anmäl intresse så återkommer vi till dig så snart vi kan.

En digital upplevelse på bio

Digitala möten

På Filmstadens biosalonger runt om i landet kan du hålla videokonferenser och videomöten i gemytlig miljö för dina deltagare på plats.

Läs mer

Eventum

Stora upplevelsedagen på Rigoletto

En inspirationsdag som deltagarna minns länge

Mer om detta

Addskills

Addskills heldagskonferens

Central konferens i Malmö för ca 100 gäster

Mer om detta