Meny

Boka en roligare kick-off

Peppa och inspirera dina kollegor med en rolig kick-off.

En kick-off på biografen är något utöver det vanliga som dina kollegor kommer att minnas länge. Håll en inspirerande presentation i biosalongen, bjud på en trevlig middag och visa en bioaktuell film.

 

Presentera på stor bioduk

Börja kick-offen med ett möte i biosalongen. Från klockan 15.00 och två timmar framåt har du möjlighet att inspirera, motivera och peppa dina kollegor. Du kan exempelvis presentera hur ni ligger till gentemot era mål, berätta om de senaste projekten och om strategin för framtiden. Och varför inte passa på att uppmärksamma dina kollegors framgångar och prestationer genom att hålla en liten prisutdelning?

 

Barbro gillar inte att bowla och Anders har stukat foten

Visst är det svårt att hitta en aktivitet där alla kan delta och tycka är kul? Alla kanske inte är sportintresserade eller bowlingentusiaster men film brukar vara något som förenar människor. Särskilt uppskattat är det om man bjuder på en visning av en omskriven eller populär film som det snackas mycket om.

 

Biofilmen

Du kan välja och vraka mellan alla bioaktuella filmer och vi har även ett urval av filmer som du kan visa exklusivt före biopremiär. Varesig du önskar ett gripande Oscarsbelönt drama, en hysterisk komedi eller en nagelbitande spännande thriller så hittar du något för alla. Vi försöker alltid att rekommendera filmer som passar just ditt företag och er tillställning. Önskar du lite vägledning är det bara att höra av dig till våra erfarna säljare.

 

 Klassikermeny med mellanpopcorn och läsk

 

Middag och biosnacks

Självklart har vi god mat och dryck för din kick-off. Du kan välja mellan olika middags- och mingelpaket som satts samman med våra cateringleverantörer. Och givetvis blir det popcorn och läsk till filmen!

Prisexempel

Kick-off på biograf

  • Presentation i biosalongen från kl 15.00
  • Lokalhyra och tekniker
  • Middag – Wrap och ett glas öl eller vin
  • Filmvisning efter premiär
  • Biosnacks – Klassikermeny med en liten popcorn och läsk
  • Catering- och serveringskostnad samt alkoholtillstånd
41 800 kr Ca 418 kr per person för 100 gäster

Det här är ett prisförslag utifrån de produkter våra kunder oftast väljer.

Givetvis kan du själv välja mellan olika matlaternativ, biosnacks och eventinbjudningar för att skräddarsy ditt event.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med ditt företagsevent och få en offert?

Anmäl intresse så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Genre

Film är till för att upplevas på bio. Vilken känsla vill du skapa under ditt event? Föreställ dig din målgrupp och anpassa ditt filmval efter genre.

Till filmerna

Vi rekommenderar

En digital upplevelse på bio

Digitala möten

På Filmstadens biosalonger runt om i landet kan du hålla videokonferenser och videomöten i gemytlig miljö för dina deltagare på plats.

Läs mer

Inspireras av vad andra har gjort

Telia

Telias roliga kick-off

Peppa medarbetarna med ett gemensamt biobesök

Mer om detta